Hieronder versta ik:

Beton Ciré

Een zeer sterk cementgebonden en waterdicht materiaal waar je uitstekend de "welbekende" beton look mee kunt creëren, door de unieke samenstelling en verschillende kleuren is dit uitermate geschikt om toe te passen in uw badkamer op meubilair of uw aanrechtblad, kortom een ideaal product voor elke ruimte van het huis. Leverbaar in 66 kleuren.

Stucco Pompeij

Is een zeer uniek materiaal opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen. de effecten die hiermee te creëren zijn zullen elk object tot kunstwerk maken of u nou het toilet of de boezem van de open haard wilt laten "knallen", alles is mogelijk. Deze materialen zijn in 32 kleuren te verkrijgen en met 13 speciale effect balsems waaronder zilver goud patina, kunt u deze compleet naar uw wens vertalen. ideaal geschikt om een luxe en warme sfeer te creëren.

Beal Mortex

dit is ook een cementgebonden product maar waterdicht van zich zelf ook ideaal om uw badkamer keuken of toilet te verfraaien. het mooie van Beal Mortex is dat de uitstraling bonter is waardoor er meer diepte gecreëerd word, dit product is leverbaar in 64 kleuren (aan te passen naar wens).